En aquesta secció publiquem un petit resum de les últimes activitats dutes a terme, així com algunes notícies rellevants.

Nou equip d'àudio i vídeo en el MEAM

Publicat a le‎(s)‎ 08/04/2013 14:13 per Entorn Dinàmic [ actualitzat el 08/04/2013 14:18 ]

MEAMPer gaudir de la millor música en directe en un ambient íntim i agradable, no dubtin a acudir al MEAM.

Divendres de blues i dissabtes de musica clàssica acompanyats de berenar i visita al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), situat en el Palau Gomis, al carrer barra de ferro nº 5 de Barcelona.

Hem ampliat la cobertura de l'àudio i la visibilitat de les sales laterals amb una càmera de vídeo i dos monitors, que retransmeten en directe el que passa a la sala central. Hem instal·lat també un nou equip d'àudio per a la sala principal.

Per més informació i venda d'entrades www.meam.es

Sistemes de control Crestron

Publicado a la‎(s)‎ 24/06/2012 14:38 por Entorn Dinàmic

Seguint la nostra filosofia de millorar cada dia els nostres serveis, hem completat la nostra formació en els sistemes de control Crestron, passant així a ser distribuïdors i programadors autoritzats.

Crestron és un dels sistemes domòtics més capdavanters del mercat: permet integrar qualsevol sistema que es pugui controlar a distància (àudio i vídeo, llums, climatització, seguretat etc.), sota una interfície molt intuïtiva programada a la mesura i gust del client. És compatible amb altres sistemes de control específics, proporcionant una integració total de tots els sistemes existents sota un mateix control.

En resum, per aquells que estiguin buscant una solució única i flexible que s'adapti a les seves expectatives, Crestron és la resposta. Més informació a la pàgina web www.crestron-iberica.com

Limitadors CESVA

Publicat a le‎(s)‎ 07/06/2012 08:30 per Entorn Dinàmic.

Limitador CesvaAmpliem els nostres serveis incloent els limitadors d'àudio de CESVA.

>

Som distribuïdors autoritzats i certifiquem les nostres instal·lacions conforme a la legislació actual de sorolls i contaminació acústica.

Si necessita posar un limitador en el seu local per evitar problemes amb els veïns i amb l'administració, no dubti a contactar amb nosaltres i sol·licitar el seu pressupost sense compromís.

Restaurant 41º

Publicado a la‎(s)‎ 13/05/2012 13:41 por Entorn Dinàmic. [ actualizado el 07/06/2012 08:31 ]

El restaurant 41º Experience situat l'el paral·lel de Barcelona i regentat pels germans Adrià i Iglesias, ha canviat recentment la seva decoració.

El projecte "Frosten Rain" va ser dissenyat per Javier Milara i implementat per Entorn Dinàmic en col·laboració amb Fidelcolor.

Un nou concepte de projecció, anomenat "projecció immersiva" en combinació amb les més originals creacions gastronòmiques, ens fa entrar en un ambient màgic per poder gaudir d'una experiència sensorial única.

Informació y reserves a 41grados.es

Frontó Colom

Publicat a le(s)‎ 13/05/2012 13:15 per Entorn Dinàmic [ actualizat el 13/05/2012 13:16 ]

FrontóEl centre esportiu Frontó Colom, situat en les rambles de Barcelona, va estrenar el passat mes de març equipaments d'àudio per a les seves tres sales d'activitats.

La implementació dels equips ha estat fonamental per millorar la intel·ligibilitat a les sales, augmentant el confort dels usuaris. Per a això, utilitzem diversos altaveus suspesos en el sostre i repartits per la sala, a més d'un subwoofer actiu.

Vam utilitzar quatre altaveus suspesos del techo i una mica avançats respecte a la posició del monitor, per tal d'evitar acoplades amb el micròfon. Vam distribuïr els altaveus per la sala, per aconseguir un volum uniforme a qualsevol punto i vam afegir un subwoofer actiu per potenciar les freqüències greus.

Més informació a www.lleuresport.cat/frontocolom

Entorn Dinàmic a Elitexpo 03/02/2012

Publicat a le‎(s)‎ 17/02/2012 03:35 per Entorn Dinàmic [ actualizat el 17/02/2012 03:52 ]

TocadiscosDivendres passat dia 3 de febrer vam tenir el plaure d'assistir a la fira d'àudio vídeo i High End Elitexpo 2012. L'esdeveniment va creixent cada any, i aquest any el seu nou emplaçament a l'hotel Auditorium de Madrid, ha permès que tots els equips exposats sonessin realment bé.

La presència de les principales marques de high end, que s'amplia any rere any, como Dali, Naïm, Focal, Vibex, Trilogy, Verus Canor, PMC, Gryphon... van assegurar una gran afluència de públic.

Equipo de high endVam poder escoltar tant sistemes estereofònics com a espectaculars sistemes de cinema. També trobem tot tipus de solucions per a instal·lació personalitzada.

Com a productes destacats podríem ressaltar la gran presència de plats giradiscs analògics, servidors de streaming, i sistemes controlats amb smartphones i iphone/ipad.

Felicitem a l'organització per apropar l'alta gamma al gran públic.

Més informació a www.elitexpo.es

12h spinning Can Ricart 24/11/2011

Publicat a le‎(s)‎ 30/11/2011 13:32 per Entorn Dinàmic [ actualizat el 30/11/2011 13:42 ]

Can RicartEl Club Lleuresport va realitzar dijous passat una jornada de 12h de spinning contra la violència de gènere i ajuda a les dones maltractades. L'esdeveniment va ser un èxit.

L'equip utilitzat va ser una PA formada per 4 caixes acústiques Nexo PS15 + subwoofer, alimentades per etapes de potència Crown i microfonia Shure. A nivell d'il·luminació es van uutilitzar 8 focus par LED i un cap móvil per efectes.

Agraïm l'esforç dels participants i l'organització així com la confiança dipositada en nosaltres per dur a terme la part tècnica.

Més informació a www.lleuresport.cat/canricart